Aankomst in Havana - Reisverslag uit Havana, Cuba van Jeanine Maat - WaarBenJij.nu Aankomst in Havana - Reisverslag uit Havana, Cuba van Jeanine Maat - WaarBenJij.nu

Aankomst in Havana

Door: Jeanine Maat

Blijf op de hoogte en volg Jeanine

20 November 2006 | Cuba, Havana

Hola!

Hierbij ons eerste berichtje vanuit Cuba. We hebben een prima reis gehad, erg lang, direct bij aankomst in ons bedje gekropen. Vandaag lekker door Havana geslenterd. Wat een bijzondere stad. Veel verschillende dingen gezien. Even kort berichtje want het sluit hier zo en het is reteduur.

Morgen vertrekken we met de bus naar Vinales om vandaaruit het Westen van Cuba te ontdekken. Hopelijk hebben we volgende keer wat meer tijd.

Jeanine en Iris

• 21 November 2006 - 08:27

Esther:

Leuk om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Was te laat met bellen zondag. Had nog een beetje last van het feestje...

• 21 November 2006 - 09:22

Vic:

Hee Nien, Veel plezier nog en geniet van de indrukken. Hoe gaat het met Spaans spreken? Kan je een beetje kletsen met de locals. Kus Vic

• 21 November 2006 - 11:19

Vivienne:

Hola chica's
    was ook te laat met bellen zondag. Ben zo jalourse. Doen jullie een salsa en een lekker rumcola voor mij?
    Kus

• 21 November 2006 - 17:45

Wieteke:

He nin,

Leuk om te horen dat je goed bent aangekomen, Nogmaals mijn excuses dat ik je gemist heb. Geniet van het bijzondere cuba! Wij vonden het zo'n bijzonder land dat je ogen tekort komt.
    Veel plezier, groeten
    Wieteke

• 22 November 2006 - 02:19

Misja:

Jammer dat ik je net ga missen als ik in NL ben.., maar als je toch nog besluit deze kant op te komen: ik ben Januari weer in Indonesië. Zal in NL een biertje op je drinken!

• 22 November 2006 - 10:24

Pien:

Heee Jane, ik wilde je nog bellen zaterdagochtend - ik dacht dat je vast wel in de stress zou zitten met pakken. Daarna ben ik het weer vergeten :$ Ik vond het super dat je er nog even was donderdag! Ik wens je buitengewoon veel plezier, geniet de tijd!!!

Liefs Pien

• 22 November 2006 - 17:11

Wilco:

Hoi Nien,
    veel plezier in Pina del Rio, geen illegale sigaren kopen en zeker een dagje gaan rondlopen daar! enjoy

• 23 November 2006 - 10:50

Matthieu:

Hee meiden!
    Hoe bevallen de sigaren? heel veel plezier!

• 24 November 2006 - 08:52

Mama Jeannette:

viva la salsa meiden, maar doe voorzichtig. Fijn te lezen dat het goed met jullie gaat. Wij hebben inmiddels een huis in Ban Amphur (thailand) Er zit 12 uur tussen ons in, beetje lastig timen. Knuffel voor jullie beiden.

• 25 December 2006 - 12:20

Bas.maat@tele2.nl:

Zojuist adres van je vader ontvangen.Mooie trip die jullie maken , da`s genieten.Zal doorsturen naar Mieke.Groetjes Oom Bas